Can You Answer This??


1. Why is it that the phone always only rings once your totally immersed in your bathtub?

2. Why does the other queue always move faster?

3. Why is it that every time you hope to catch a good flick on TV on a particularly free day that nothing good is on?

4. Why does your entire friend circle remember to call you only when you’re totally pre-occupied with something extremely important?

5. Why is it that when you expect someone, anyone at all to call or message you that no one ever does so?

6. How do you know where the line is until you cross it?

7. Exactly which side of the coin is the flip-side?

8. Why is it that every time you want to prove to someone that something won’t work, it instantly starts working?

9. Why is it that every time you expect someone to be mind-blowingly funny, he always lets you down?

10. Why does it always itch the most in a place that is farthest to reach?

2 comments:

Aakash said...

1. Why is it that the phone always only rings once your totally immersed in your bathtub?

ANS- I dont have a bathtub :D. well I carry my phone-cum-mp3 player with me.....i love to take a shower while my playlist is on!

2. Why does the other queue always move faster?
ANS- Its also known as a layman's law. Not yet proved yet. My observation has been 50-50.

3. Why is it that every time you hope to catch a good flick on TV on a particularly free day that nothing good is on?
ANS- Dont you think tele-mall advertisements are a good flick?

4. Why does your entire friend circle remember to call you only when you’re totally pre-occupied with something extremely important?
ANS- Time for being occupied = 2300 hrs to 0700 hrs > not a single soul disturbs ya :)

5. Why is it that when you expect someone, anyone at all to call or message you that no one ever does so?
ANS- Is it so, Deepti?

6. How do you know where the line is until you cross it?
ANS- BTW which line are we discussing here?

7. Exactly which side of the coin is the flip-side?
ANS- That dosent make a difference. The value of the dumb coin is still going to be the same :)

8. Why is it that every time you want to prove to someone that something won’t work, it instantly starts working?
ANS- Happens to most of the non-science students.

9. Why is it that every time you expect someone to be mind-blowingly funny, he always lets you down?
ANS- Find a better company, or get a wizzle!

10. Why does it always itch the most in a place that is farthest to reach?
ANS- Farthest or the akward-est?

Saurabh said...

hehehe... aakya... devil's mind's work... lol..
by th way thr is one counter question for 10th question... is thr ne place (on body) which is so far tht hand's can't reach???!!! well if so thn use "KANOON KE HAATH".. coz Kanoon Ke Haath bohot lambe hote hai... :P lol...

Post a Comment